Best verkochte producten

 • SilcSkin anti-rimpel Gelpad

  Silc Skin...
  37,50 €

 • Silc Skin halspad

  Silc Skin halspad
  37,50 €

 • Silc Skin Facial (Multi set)

  Silc Skin Facial...
  37,50 €

 • Silc Skin Eye Pad

  Silc Skin Eye Pad
  37,50 €

 • SilcSkin Facial (Brow set)

  Silc Skin Facial...
  37,50 €

Best verkochte

Daylight Defense System Er zijn geen producten.

Daylight Defense System

Daylight Defense producten zijn een serie van producten met zonbescherming in combinatie met huidverzorgende kwaliteiten. Geschikt voor dagelijks gebruik, het hele jaar door. Dit is ook aan te raden, aangezien UVA (daglicht) ook door wolken en glas doordringt. UVA dringt dieper door in de huid dan UVB (zonnestralen), maar beide zijn schadelijk voor de huid. Vroegtijdige veroudering, rimpels, pigmentvlekken, een verminderd immuunsysteem en een verhoogd risico op het ontwikkelen van een huidkanker.

Uit onderzoek is gebleken dat vitamines met een anti-oxiderende werking net zo belangrijk zijn als zonbeschermingsfactoren. Deze beschermen de huid tegen verbranding en veroudering door UVA en UVB stralen en vrije radicalen. (Daglicht = UVA, zonlicht = UVB)

Hierdoor heeft Dermalogica zonproducten ontwikkeld met UV Smart Booster Technology. Deze technologie bestaat uit microcapsules, die zijn gevuld met vitamine C en E. Deze capsules beschermen de vitamines en zorgen ervoor dat ze stabiel blijven. De capsules openen pas wanneer ze in contact komen met actieve UV-stralen. Pas dan komen de vitamines vrij om de huid extra te beschermen op het meest cruciale moment. Hogere concentraties van chemische factoren zijn daardoor niet nodig. Goed nieuws, want dit verkleint de kans op irritaties.

Er zijn geen producten in deze categorie.