Best verkochte producten

 • SilcSkin anti-rimpel Gelpad

  Silc Skin...
  37,50 €

 • Silc Skin halspad

  Silc Skin halspad
  37,50 €

 • Silc Skin Facial (Multi set)

  Silc Skin Facial...
  37,50 €

 • Silc Skin Eye Pad

  Silc Skin Eye Pad
  37,50 €

 • SilcSkin Facial (Brow set)

  Silc Skin Facial...
  37,50 €

Best verkochte

ChromaWhite TRx Er zijn geen producten.

ChromaWhite TRx

Een niet egale huid (zoals bij hyperpigmentatie) kan ontstaan door dag- en zonlicht, chemische stoffen (o.a. parfum, after shave), hormonale veranderingen, zwangerschap, medicijngebruik (zoals corticosteroïden en "de pil"), na verwondingen, na acne, haarverwijdering met laser en ze kunnen ook erfelijk bepaald zijn. Hyperpigmentatie is altijd in de vorm van bruine verkleuringen en ze kunnen een onregelmatige teint veroorzaken.

Verkleuringen laten u ouder lijken dan u bent. Daarom vinden we het verhelderen en het oplichten van de huid even belangrijk als het voorkomen van veroudering van de huid. Tegelijkertijd zijn we op zoek naar een product dat hyperpigmentatie aanpakt, maar willen we ook een product dat de huid egaler en stralender maakt.

Dermalogica heeft nieuwe studies gedaan om zo de onderliggende oorzaken van hyperpigmentatie beter te begrijpen. Dit resulteerde in een nieuwe ingrediëntentechnologie voor een zeer effectieve en veilige behandeling van hyperpigmentatie.
ChromaWhite TRx is niet alleen een pigment verhelderende productlijn. Het is een systeem dat in drie stappen hyperpigmentatie aanpakt en de huidstructuur verbetert:

Er zijn geen producten in deze categorie.